Hifi Filter szűrők minden géptípushoz

Ezen az oldalon olvashat a Hifi Filter szűrőkről, azok tulajdonságaikról, előnyeikről. Emellett információt kaphat arról, hogyan tudja beazonosítani a kívánt szűrőt, bármilyen cikkszám alapján, felhasználás szerint is  és hogyan tudja megrendelni azt tőlünk.

Rövid ismertető

A Hifi-Filter egy francia-svájci cég, hatalmas szűrő választékkal rendelkezik, ami 30.000-féle referenciát jelent. Ezen referenciák száma hónapról hónapra egyre több termékkel bővül, és összességében majdnem 2 millió raktáron levő szűrőt eredményez, az összesen 23.000 négyzetméternyi raktár területen. Több európai lerakattal, raktárral is rendelkezik, amik között megtalálható Svájc, Franciaország, Románia, Lengyelország és Spanyolország is. A cég által forgalmazott szűrők, minden területet lefednek, legyen szó mezőgazdasági gépekről, építőipari gépekről, személygépkocsikról, kamionokról, buszokról, hidraulikáról és így tovább. A szűrő fajták legszélesebb skálája közül válogathat: légszűrők - olajszűrők - üzemanyagszűrők - hidraulika szűrők - kabinszűrők - pollenszűrők - szeparátorok – szűrőházak és így tovább.

Miért Hifi Filter?

 

szállítás

Gyors szállítási idő

hifi filter ár

Kedvező ár

minőség

Kiemelkedő minőség

hifi filter

Szűrők legszélesebb skálája a világon

Mennyi idő még kézhez kapom?

Ha ellátogat a honlapunkon, a Szűrők raktárról lapra, és raktáron található az Ön által keresett szűrő, akkor azt 1-2 napon belül utánvéttel kiszállítjuk, külső raktárából történő rendelés esetén a szállítási idő 2-3 munkanap.

Szűrők beazonosítása, rendelése

A kívánt Hifi Filter szűrőt többféle módon is megtalálhatja, beazonosíthatja. Legyen az idegen cikkszám szerinti azonosítás vagy a 2 felhasználási terület szerint is kikereshető:

 

Idegen azonosító jelzéssel rendelkező, nem Hifi Filter szűrőt is lehetséges lefordítani a cég cikkszámára.

Személygépkocsik - targoncák - buszok - kaminok - mezőgazdasági - kertészeti - építőipari gépek és berendezések...

Telepített hidraulika - porelszívó berendezések - épület légtechnika - szerszámgépek - sűrített levegős gépek - folyadékok kezelése, tisztítása - ivóvíz kezelés...

Miután sikerült beazonosítani a szűrőt, küldjön nekünk egy e-mailt vagy hívjon minket, így meg tudjuk mondani a kívánt termék, termékek árát. Ha problémája akadt a szűrő beazonosításával vagy segítséget szeretne kérni bármivel kapcsolatban, keressen minket bátran az alábbi elérhetőségeinken:

Az általunk forgalmazott további termékekért, szolgáltatásokért látogasson el a főoldalunkra!