Traktor alkatrész és pótalkatrész, egyéb gépek alkatrészei a Granit Parts-tól.

Granit Parts termék, traktor alkatrész és egyéb gépalkatrész forgalmazás viszonteladóként a Parts-Info Mérnöki Kft.-től. Ezen az oldalon további információt kaphat ezen termékekről, illetve a rendelés módjáról, menetéről.

Rövid ismertető

A Granit németországi székhelyű cég, több európai lerakattal, a kontinens egyik meghatározó szereplője ha gép és traktor alkatrészről, pótalkatrészről van szó. Az eredeti alkatrészek mellett utángyártottak is rendelkezésre állnak a kínálatukban, az utángyártott termékek kiváló minőséget és kedvezőbb árú alternatívát biztosítanak, állandó minőségellenőrzés mellett. Továbbá saját márkás termékekkel is rendelkeznek amik ugyanúgy kiváló kvalitásúak a kedvező ár mellett. A díjmentesen elérhető magyar nyelvű katalógusukból termékek tízezrei érhetőek el. Emellett a lentebb is taglalt modern webáruházból, egyszerűen, gyorsan, célirányosan kereshetőek ki a gépekhez tartozó alkatrészek széles választéka. Saját raktárukból csomagolt gyors kiszállítást tesznek lehetővé, immár évek óta Magyarországra is. A Kramp mellett kiváló alternatívát nyújtanak a cég termékei ha gép és traktor alkatrészről, pótalkatrészről van szó, a széles áru paletta  és kedvező ár, minőség mellett.

Miért Granit Parts?

szállítás

Akár 2 napon belüli kiszállítás

minőség

Német minőség, kedvező ár

hifi filter

150 000+ termék

Rendelés menete

1. Keresett termék beazonosítása

Egyik lehetséges mód, ha ellátogat a Granit magyar weboldalára és felül a Kínálatˇ  menüpont alatt a Főkatalógusok címszónál a több kategória közül választja ki az Önnek megfelelő terméket. Kategóriák kiválasztása után további alkategóriák érhetőek el.

Cikkszám alapján is kikereshető egy termék, gépalkatrész, legyen az idegen vagy Granit-os. Ezt felül, középen a Keresés mező használatával érheti el. A cikkszámnak megfelelő és kompatibilis árucikkek jelennek meg a keresés után.

Ha esetleg nem boldogul, szívesen állunk szolgálatára ha gépalkatrész beazonosításról, termék megtalálásról van szó. Ehhez csak keressen minket az elérhetőségeinken.

2. Árajánlat kérés és megrendelés

Miután a Granit weboldalán megtalálta a kívánt gépalkatrészt, terméket, árajánlát kérésért lépjen velünk kapcsolatba. Ezek után meg is rendelheti azt tőlünk ha úgy dönt.

A havi magazinban található aktualitásokat itt találja: https://www.granit-parts.hu/service/granit-magazin.

Az általunk forgalmazott további termékekért, szolgáltatásokért látogasson el a főoldalunkra!