Adatvédelmi nyilatkozat

Ezen rendelkezés célja, hogy a látogatókat informálja az ezen a weboldalon (www.parts-info.hu) történő adatkezelés módjáról és a személyes adatok rögzítéséről tájékoztatást adjon.

Ezen nyilatkozat bármikor frissítésre kerülhet, a látogatónak kötelezettsége ezt időről időre ellenőrizni.

Amennyiben Ön használja a weboldalt, ezzel megerősíti, megérti, elfogadja az itt taglalt nyilatkozatot.

Adatok kezelője

Név: Parts-Info Mérnöki Kft.

Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Kenézy utca 17.

E-mail: [email protected]

Mobil szám: 06302198861

A webtárhely üzemeltetője

Név: Microware Hungary Kft.

Cím: 1148 Budapest, Fogarasi út 3-5.

E-mail: [email protected]

Mobil szám: 06306161616

Milyen személyes adatokat kezel a weboldal?

Üzenetküldéshez használt adatok:

A weboldalon történő üzenetküldés során Ön megadja a nevét és az e-mail címét, mely a kapcsolatfelvétel és azonosítás miatt elengedhetetlen, ezen személyes adatokhoz harmadik fél nem férhet hozzá és csak a kapcsolatfelvétel/ajánlatkérés ideje alatt használatos, más célra az adatkezelő a személyes adatokat nem használja

Az üzenetküldéshez használt bővítmény:

  • nem követi titokban a felhasználókat;
  • nem rögzíti egyetlen felhasználó személyes adatát sem az adatbázisba;
  • nem küld semmilyen adatot külső szerverek számára;
  • nem használ sütiket.

Forrás: https://hu.wordpress.org/plugins/contact-form-7/

Hírlevélel kapcsolatosan használt, kezelt adatok:

A feliratkozó által megadott név és e-mail cím, ezen adatok a feliratkozás időtartalma alatt, előzetes engedéllyel, beleegyezéssel hírlevél küldésre használatosak. A hírlevél célja a feliratkozók tájékoztatása. A feliratkozás időtartama alatt az adatait  bizalmasan fogjuk  kezelni, harmadik személlyel nem lesznek megosztva. Ezen időtartam alatt a feliratkozó személy bármikor leiratkozhat a hírlevélről, a hírlevél alján található 'Leiratkozás' gombra kattinva. Természetesen a hírlevél rendszerről való leiratkozást kérheti külön is, az általunk használt, kiraly(kukac)parts-info.hu e-mail címen jelezve. Leiratkozás után a hírlevél rendszerünkből az Ön adatai törlésre kerülnek, továbbaikban nem lesznek felhasználva, nem fog tőlünk több hírlevelet kapni.

Általunk hírlevélre küldésre használatos rendszer a Mailchimp marketing platform, melyben a feliratkozás során előzeletes engedéllyel használt feliratkozói adatokat használjuk (név és e-mail cím).

Üzemeltető neve: The Rocket Science Group, LLC
Címe: 675 Ponce de Leon Ave NE Suite 5000 Atlanta, GA 30308 USA

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Adatvédelmi információk

http://www.naih.hu/